top of page
20201114-DSCF7071-WEB-lievendewittephotography_edited_edited.jpg

Wie ben ik?

Ik ben Sofie Hoebeeck, de enthousiaste kracht achter Indigo-by-sofie. Ik leef samen met mijn twee kinderen in Wijgmaal.

Als jong meisje had ik al enorm oog voor detail en schoonheid, bij het zoeken naar de schelpen op het strand. Aan zee voelde ik me helemaal thuis. Er was de rust van het zachte, warme zand en tegelijk het golvende, krachtige geluid van de zee. Daar kon ik wegdromen over zwemmen naar Engeland zoals Bart Peeters het ook zingt. 

Ik heb jaren gezocht om dit meisje terug te vinden. Nu weet ik dat dit meisje nog steeds zit in de vrouw die ik nu ben: oog voor detail, intuïtief, hooggevoelig, krachtig en creatief. De puurheid en eenvoud kunnen zien en ontmoeten op elk moment van de dag.

Na een aantal jaren te werken als verpleegkundige besloot ik in 2016 als facilitator een creatieve weg in te slaan.

Wat doe ik?

Ik ben gepassioneerd door Biodanza, menstruatiecyclusbewustzijn en poëzie.

Biodanza

Biodanza is een expressieve, emotionele dans, een combinatie van muziek, beweging en contact. Ik kreeg mijn Biodanzaopleiding in L’Ecole de Biodanza SRT de Bruxelles. Sinds 2019 geef ik wekelijks les aan zowel kinderen als volwassenen.

Menstruatiecyclusbewustzijn

Als mama van een dochter voel ik me verbonden met meisjes en wil ik graag een facilitator zijn voor het vieren en eren van de menstruele cyclus.

Ik wil jou als vrouw terug in contact brengen met je krachtige, pure vrouwelijkheid. Je terug in contact te brengen met jouw natuurlijk ritme. Het is tijd om je cyclus te herontdekken!


Vanuit het motto ‘Bewegen is leven’ wil ik je uitnodigen, motiveren en inspireren om goed aan te voelen welke richting je verder uit wil. Ook al is er een moeilijke periode, voel je geïnspireerd om nieuwe keuzes te maken!

Poëzie

Ik schreef twee gedichtenbundels: "Een dans van woorden en Woordenstorm". Poëzie is schrijven vanuit mijn hart, vanuit wat me het diepste raakt. Ik neem jou graag mee op een reis vol woorden.

Opleidingen

  • Facilitator Celebration days for girls- Jane Benett/Antwerpen

  • Facilitator Biodanza / L’Ecole de Biodanza SRT de Bruxelles

  • Kleur-,stijl-en imagoconsulent/CVO Hasselt

  • Bachelor in de sociale verpleegkunde /KHLeuven


Wie ben ik?: Over mij
bottom of page